T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi / Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi

Otuzdokuz Mentörlük Programı Başvuruları Hk.

06/11/2023 11:24:03 - 06/11/2023 11:24:03 - 1034 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin bünyesinde hizmet vermekte olan Mezunlar Ofisi tarafından geliştirilen “OtuzDokuz Mentörlük Programı”  Üniversitemizin mezunları ve öğrencileri arasında gönüllük esasına dayanan, herhangi bir ticari kaygı gütmeyen, mezunlar ve öğrenciler arasında karşılıklı öğrenmeyi hedefleyen bir rehberlik programıdır. Programla ilgili hazırlanan tanıtım kitapçığına buradan ulaşılabilir. 

Kitapçıkta; mentörlük kavramı tanımlanmış, OtuzDokuz Mentörlük Programı'nın amacı, tarafları, beklenen getirileri, başvuru ve değerlendirme süreçleri açıklanmıştır. 

Mentör olmak için bazı şartlar gerekmektedir. Şartlar için ilgili kitapçık mutlaka mezunlarımız tarafından gözden geçirilmelidir. 

Programın her yıl uygulanması hedeflenmektedir. 2023-2024 yılında pilot çalışması uygulanacak olan programa mezunlarımızın mentörlük başvuruları 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında mezuntakip.klu.edu.tr adresinde mezun profillerinde yer alan ilgili kısımdan alınacaktır. 

6-10 kasım tarihleri dışındaki mentörlük başvuruları değerlendirmeye alınamayacaktır. Mevcut öğrencilerimizle mezun öğrencilerimiz, akademik birimleri tarafından eşleştirilecek 15 Aralık 2023 - 15 Haziran 2024 dönemi boyunca mentörlük programı kitapçıkta belirtilen hususlar gözetilerek uygulanacaktır. (Lütfen kitapçığı dikkatlice inceleyiniz)

Daha önceden başvuru yapmış mezunlarımızın tekrar başvuru yapmasına gerek olmadan başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. 
 

Sisteme giriş yapmakta teknik aksalıklık yaşayan ve mentör olmak isteyen mezunlarımız kariyer@klu.edu.tr adresine taleplerini e-posta olarak iletebilir, talebini ileten mezunlarımız akademik birimlerinin mezun danışmanlarına yönlendirilecektir

KLÜ Kariyer Merkezi OtuzDokuz Mentörlük Programı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.