T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi / Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi

Değerlerimiz

09/06/2022 12:32:17 - 09/06/2022 12:32:17 - 354 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi aşağıda sıralanan değerler çerçevesinde hizmet vermektedir.

Kalite: Mezunlarımıza kaliteli kariyer destek hizmetlerinin sunumunu sağlamak.

Kolay Erişim: Web tabanlı mesleki rehberlik ve kariyer hizmetine dair kaynakları mezunlarımızın erişimine sunmak.

Geliştirme: Mezunlarımıza, işverenlere ve diğer paydaşlara kariyer yönetimi süreçlerinde yardımcı olmak ve kendi mesleki gelişimlerinde mezunlar ofisi personelini desteklemek için kapsamlı programlar ve hizmetler sunmak.

İşbirliği ve Ortaklıklar: Açık ve dürüst iletişimi takdir eden geniş iç  (daire başkanlıkları, akademik birimler,  akademisyenler vs.) ve dış paydaş (ticaret sanayi odaları, organize sanayi bölgeleri, belediye, işkur, işverenler vs.) ağları oluşturma ve bunların Mezunlar Ofisi'nin faaliyetlerine aktif bir şekilde katılımını sağlamak.

Mezunların ve işverenlerin oryantasyonu: Mezunları ve işverenleri Mezunlar Ofisi'nin sağladığı hizmetin merkezine koymak ve onlara saygılı davranmak, onların iyi hizmet almalarını sağlamak.

Bütünlük: Etik yaklaşımın önemini yansıtan kurum kültürünün teşvik edilmesi, profesyonellik, dahil etme, saygı görme ve üniversitenin ve paydaşların her düzeyinde erişilebilir olma.

Hesap Verebilirlik: Sürekli gelişim sağlamak için  hizmetlerinin sonuçlarını değerlendirmek ve izlemek. 

Mezunlar Ofisi Değerler

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.