Mezun Kürsüsü: İibf Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü Mezun Öğrenci Buluşması

23/12/2022 10:14:03 - 23/12/2022 10:14:03 - 573 Okunma

Kariyer Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde akademik birimlerimizin katkılarıyla düzenlenen Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2016 mezunu olan hâlihazırda Kırklareli Defterdarlığı'nda Gelir Uzmanı olarak çalışan Gülsüm KARAGÖZ, 22 Aralık 2022 tarihinde bölümümüz öğretim üyeleri,  fakültemiz idari personeli ve öğrencilerimizle buluştu.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Sezgin SEZGİN'in üstlendiği programda mezunumuz; KPSS-A Grubu sınavı, Gelir Uzman Yardımcılığına hazırlık süreci, mülakat tecrübeleri hakkında paylaşımda bulundu.  KPSS sınav süreci hazırlıklarının zor ve uzun bir süreç olduğunun altını çizen Gülsüm, öğrencilerin 4 yıl boyunca aldıkları dersler ve edindikleri tecrübeler ışığında bu süreci başarıyla tamamlayabileceklerini belirtti.  Öğrencilerin ve akademik personelin soru ve cevaplarının ardından teşekkür belgesi takdimi ile program sonlandırılmıştır.

Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi Mezun Kürsüsü Kariyer Merkezi

İİBF