Mezun Kürsüsü: Sbf Sağlık Yönetimi Bölümü Mezun - Öğrenci Buluşması

19/12/2022 10:15:55 - 19/12/2022 10:15:55 - 573 Okunma

Kariyer Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde akademik birimlerimizin katkılarıyla düzenlenen Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü 2018 mezunu Arş. Gör. Furkan ALP ve 2019 mezunu Arş. Gör.  Elif Sena KAMBUR 14 Aralık 2022 tarihinde mevcut öğrencilerimizle buluştu. ALP ve KAMBUR, öğrencilerimize çalışma hayatıyla ilgili tecrübelerini aktardı. Sağlık Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra akademik hayatları ile ilgili yolculuklarını anlatan ve deneyimlerini paylaşan Alp ve Kambur 'a etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Doç. Dr. Yeliz MERCAN tarafından günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

Kırklareli Üniversitesi Mezun Kürsüsü Kariyer Merkezi Mezun Kürsüsü

SBF