T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi / Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi

Mezun Kürsüsü: Babaeski Myo Çağrı Hizmetleri Programı Mezun - Öğrenci Buluşması

16/12/2022 16:39:08 - 16/12/2022 16:39:08 - 148 Okunma

Kariyer Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde akademik birimlerimizin katkılarıyla düzenlenen Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında Babaeski Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 2020 mezunu Şule AYGÜN, 15 Aralık Perşembe günü MS Teams uygulaması üzerinden mevcut öğrencilerimizle söyleşide buluştu.

Bir yılı aşkın süredir Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan AYGÜN, kısaca kendisini tanıttıktan sonra üniversite sınavı sonrasından başlayarak Babaeski Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilik süreci, staj dönemi, KPSS sınavına girişi ve sonrasında eğitim görmüş olduğu alan üzerinden Kırklareli 112 kurumuna alınma sürecinin aşamaları hakkında bilgi verdi. Ardından yapmakta olduğu işin kapsamı ve hayatımızdaki kritik konumunun önemi üzerine deneyimlerini paylaştı.

Okulumuzun mevcut öğrencilerine çeşitli önerilerde de bulunan AYGÜN, öğrencilerimizin sadece derslerle sınırlı kalmayıp, gelişmeleri takip ederek geniş bir genel kültür birikimine de sahip olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencilerinin yanı sıra farklı programlardan öğrencilerin de ilgi gösterip sorular sorduğu etkinliğe, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI ve Meslek Yüksekokulunun öğretim elemanları da katıldı. Söyleşinin sonunda Şule AYGÜN’e katkılarından dolayı duyulan memnuniyet dile getirilerek “Teşekkür Belgesi” gönderildi.

Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi Kariyer Merkezi Mezun Kürsüsü

Facebook Twitter Google Plus
Babaeski MYO
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.