Mezun Kürsüsü: İibf İşletme Bölümü Mezun - Öğrenci Buluşması

16/12/2022 12:28:25 - 16/12/2022 12:28:25 - 522 Okunma

Kariyer Merkezimize bağlı olarak faaliyet göstermekte olan Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde akademik birimlerimizin katkısıyla düzenlenen Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2016 mezunu ve hâlihazırda İşletme Anabilim Dalı’nda doktora öğrencisi olan Begüm DOLAŞKAN 15 Aralık 2022 tarihinde bölümümüz öğretim üyeleri, fakültemiz idari personeli ve öğrencilerimizle buluştu.

DOLAŞKAN, hem çalışma hayatıyla ilgili tecrübelerini hem de yeni başladığı doktora süreci ile ilgili yaşadıklarını aktardığı konuşmasında, lisans döneminde katıldığı akademi dışı gönüllü faaliyetlerin ve eğitimlerin sosyal ağ oluşturma ile kişisel becerileri geliştirmedeki pozitif etkisinden bahsetti. Akademik kariyeri arzulayan öğrencilerin kişilikleri ve ilgi alanlarıyla uyumu gözeterek plan yapmaları gerektiğinin altını çizen DOLAŞKAN, lisans döneminin hayatının en güzel dönemi olduğunu ve değerinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı. DOLAŞKAN’a etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU tarafından günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi Kariyer Merkezi Mezun Kürsüsü

Mezun Kürsüsü İşletme Bölümü