Mezun Kürsüsü: Lüleburgaz Myo İnsan Kaynakları Programı Mezun - Öğrenci Buluşması

16/12/2022 11:54:46 - 16/12/2022 11:54:46 - 165 Okunma

Kariyer Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordatörlüğünde akademik birimlerimizin katkılarıyla düzenlenen "Mezun Kürsüsü Aralık 2022” etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Meslek  Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 2014 mezunu Aslı DENİZCİ (Kaya Plastik Branda San. Tic. AŞ. İnsan Kaynakları Uzmanı), 2015 mezunları Aykut CANLISOY (Fatih Kıral Mobilya İnsan Kaynakları Uzmanı) ve Zeynep BÜYÜKKORKMAZ (Koton Mağazacılık Tekstil AŞ. İnsan Kaynakları İş Ortağı) 14 Aralık 2022 tarihinde mevcut öğrencilerimizle buluştu.

Mezun öğrencilerimiz, çalışma hayatına dair yaşadıkları tecrübeleri öğrencilerimize aktardılar. İnsan Kaynakları alanında çalışacak olan öğrencileri neler beklediğini aktaran katılımcılar, işe alım ve yerleştirme, eğitim, bordrolama ve özlük işleri ile ilgili fonksiyonların uygulamada daha çok karşılarına çıktığını dile getirdiler.  Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen etkinlikte, öğrencilerin sorularına  içtenlikle cevap veren mezunlarımıza daha sonra Bölüm Başkanı ve etkinliğin moderatörü Öğr. Gör. Erkan BİLGE tarafından günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi Mezun Kürsüsü

Lüleburgaz MYO Mezun Kürsüsü