Mezun Kürsüsü: İnşaat Mühendisliği Mezun - Öğrenci Buluşması

07/12/2022 10:30:51 - 07/12/2022 10:30:51 - 147 Okunma

Kariyer Merkezi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinasyonunda akademik birimlerimizin katkısıyla düzenlenen Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü 2022 mezunu Oğuzhan KIR 6 Aralık 2022 tarihinde öğrencilerimizle çevrim içi olarak buluştu. KIR, öğrencilerimize farklı alanda kariyer planlama ile ilgili tecrübelerini aktardı. Mesleki hayatına B2Metric bünyesinde "Veri Bilimci" unvanı ile devam etmektedir. Sigorta sektörü için müşteri kayıp tahmini, sahtekarlık tespiti, görüntü işleme, kampanya optimizasyonu, finans sektörü için müşteri risk skorlama, kriz risk analizi, anomali tespiti, perakende sektörü için ürün tavsiye sistemi, satış & talep tahmini gibi farklı sektörlerde yapay zeka uygulama alanlarını anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Merve ERMİŞ tarafından günün anısına Sayın KIR'a teşekkür belgesi takdim edildi.

mezun kürüsü kariyer merkezi mezunlar ofisi kırklareli üniversitesi

muh1