Mezun Kürsüsü: Pmyo Aşçılık Programı Mezunları Öğrencilerimizle Buluştu

02/12/2022 14:35:17 - 02/12/2022 14:35:17 - 154 Okunma

Kariyer Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde akademik birimlerimizin katkısıyla düzenlenen Mezun Kürsüsü Aralık 2022 Etkinlikleri kapsamında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programından 2019 yılında mezun olan öğrencilerden Cevat Can Dallı ve Umut Genel mevcut Aşçılık Programı öğrencileriyle buluştu.

1 Aralık 2022 tarihinde iki saat süren söyleşinin sonunda Öğr. Gör. Mehmet Selman BAYINDIR ve Öğr. Gör. Aykut AYBAŞ tarafından mezun öğrencilerimize etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Söyleşinin moderatörlüğünü yürüten Öğr. Gör. Mehmet Selman BAYINDIR’a ise Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Aykut AYBAŞ tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Teşekkür belgelerinin takdiminin ardından mezunumuz Umut Genel, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Mutfak Atölyesi'nde örnek uygulamalar gerçekleştirerek uygulamalı sunumlarını öğrencilerimizle paylaştı.

Mezun Kürsüsü Etkinliği Pınarhisar MYO Kariyer Merkezi Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi

PMYO Aşçılık Programı Mezunları Öğrencilerimizle Buluştu